Ημέρα Tattoo για τη Στήριξη των Αδέσποτων Ζώων! - Sake Tattoo Crew
18350
post-template-default,single,single-post,postid-18350,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5,elementor-page elementor-page-18350

Ημέρα Tattoo για τη Στήριξη των Αδέσποτων Ζώων!

Ημέρα Tattoo για τη Στήριξη των Αδέσποτων Ζώων!

Το Sake Tattoo Crew αποφάσισε να δώσει μια ξεχωριστή νότα στην τέχνη του τατουάζ,
διοργανώνοντας ένα μοναδικό event αφιερωμένο αποκλειστικά στα αδέσποτα ζωάκια σε συνεργασία με το @a_little_shelter.

Πρωτότυπα σχέδια με έμπνευση τα ζωάκια

Όλοι οι tattoo artists μας έχουν ετοιμάσει μοναδικά σχέδια που θα προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή, με όλα τα έσοδα να διατίθενται απευθείας στο κουτί της συγκέντρωσης!

Θες να πάρεις μέρος στο event με διαφορετικό τρόπο; Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέα piercings ή προϊόντα από την εταιρεία “A Little Shelter”με το λογότυπό της – συμμετέχοντας έτσι με έναν ακόμα τρόπο στην βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

All day event

Το Σάββατο, 6 Απριλίου, στο Sake Tattoo Studio στην οδό Κολοκοτρώνη 9 στο Χαλάνδρι, στον 2ο όροφο, σας περιμένουμε από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Οι πόρτες του στούντιο θα είναι ανοιχτές για όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία –  χωρίς ραντεβού.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτήν την υπέροχη εμπειρία και να κάνουμε μια διαφορά στις ζωές των αδέσποτων ζώων που το χρειάζονται!

Σχετικά με το Α Little Shelter

Το a little shelter είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων που ιδρύθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2020 από την Κατρίνα Τσάνταλη και την Τόνια Σωτηροπούλου. Πρόκειται για έναν λειτουργικό χώρο προσωρινής φιλοξενίας με αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης και μεγάλο χώρο προαυλισμού. Στις δράσεις του καταφυγίου συμπεριλαμβάνονται νοσηλείες, θεραπείες, στειρώσεις και φυσικά υιοθεσίες, πάντα σε συνεργασία με πολύ έμπειρη κτηνιατρική ομάδα.