Πως να επιλέξετε μοναδικά και μικρά τατουάζ με νόημα
17634
post-template-default,single,single-post,postid-17634,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
Πως να επιλέξετε μοναδικά και μικρά τατουάζ με νόημα 

Πως να επιλέξετε μοναδικά και μικρά τατουάζ με νόημα 

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ωραίες ιδέες για το επόμενο τατουάζ σας. Μα γιατί πάντα κάποιος άλλος σκέφτεται φανταστικές ιδέες ενώ εσείς δυσκολεύεστε τόσο; Πού ξέρετε… Μπορεί να βρίσκονταν και αυτοί στο ίδιο σημείο με εσάς. Ίσως τους πήρε πολλά χρόνια πριν καταλήξουν σε ένα ανάμεσα στα εκατοντάδες μικρά τατουάζ με νόημα. 

Πριν καν εγκαταλείψετε τη διαδικασία, οι artists του Sake Tattoo Crew θα σας βοηθήσουν ώστε να επιλέξετε ένα μοναδικό μικρό τατουάζ με νόημα. Δείτε παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

Τα πρώτα βήματα

Ξεκινώντας τη διαδικασία επιλογής ενός μικρού τατουάζ με ιδιαίτερο νόημα για εσάς πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τα εξής:

  • Γιατί επιθυμείτε ένα τατουάζ;
  • Τι ακριβώς θα συμβολίζει;
  • Σε ποιο σημείο θα βρίσκεται;
  • Ποιο θα είναι το στυλ;
  • Έχετε κάνει αρκετή έρευνα για το σχέδιο;
  • Έχετε ενσωματώσει στοιχεία της προσωπικότητάς σας σε αυτό;
  • Είστε διαλλακτικοί;
  • Φροντίσατε να πάρετε τη γνώμη ενός επαγγελματία;

Δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο

Σίγουρα δε θα θέλατε να πάρετε ένα σχέδιο που έχει κάποιος άλλος στο σώμα του και να το κάνετε και εσείς πανομοιότυπο. Ο καθένας είναι διαφορετικός, έτσι και εσείς έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και συναισθήματα. Η προσωπικότητά σας μετράει.

Δώστε στο σχέδιο κάτι από εσάς. Χωρίς να το καταλάβετε θα έχετε δημιουργήσει ένα μικρό τατουάζ με νόημα που μόνο σε εσάς θα ταιριάζει!

Σκεφτείτε γιατί θέλετε ένα τατουάζ

Πάντα πρέπει να γνωρίζουμε γιατί θα κάνουμε ένα τατουάζ. Δε χρειάζεται πάντα να κρύβεται κάποιο βαθύ νόημα. Αναλογιστείτε όμως, πως ακόμα και αν το τατουάζ σας έχει διακοσμητικό χαρακτήρα στο σώμα σας, δίνει το δικό του νόημα στην προσωπικότητά σας. 

Σε ποιο σημείο θα κάνετε το τατουάζ;

Το σημείο του σώματός σας στο οποίο θα κάνετε το τατουάζ σας καθορίζει πολλά για τη διαδικασία. Σίγουρα πρέπει να έχετε σκεφτεί αν θέλετε να είναι σε εμφανές σημείο, ή αν θέλετε να είναι κρυφό. Οι artists του Sake Tattoo Crew είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψουν για το καλύτερο σημείο του σώματος που θα αναδείξει το σχέδιο της επιλογής σας.

Όμορφες ιδέες για μικρά τατουάζ με νόημα

Αν έχετε φτάσει ως εδώ, είστε σχεδόν έτοιμοι να κάνετε το επόμενό σας τατουάζ! Όσον αφορά τα μικρά τατουάζ με νόημα, τα micro tattoos, εξειδίκευση της δικής μας Ifi Pearl, είναι η καλύτερη επιλογή.

Πως να επιλέξετε μοναδικά και μικρά τατουάζ με νόημα 

Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο άλλο στυλ tattooing — αρκεί να είναι εφικτό να βγει ένα όμορφο σχέδιο σε μικρό μέγεθος. Δε θα ήταν εύκολο να κάνετε ένα mandala σε μέγεθος κέρματος! 

Ώρα για έμπνευση λοιπόν…

Μισοφέγγαρο

Το μισοφέγγαρο αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, τη μητρότητα, τη δημιουργικότητα, και την εξέλιξη. Ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τατουάζ ένα μισοφέγγαρο για να απεικονίσουν μια νέα φάση στη ζωή τους. Άλλοι, επειδή απλώς τους αρέσει το σχέδιο καθώς είναι δυναμικό, κομψό, και διακριτικό. Είναι ιδανικό για να το κάνετε στον αυχένα, τα δάχτυλα, στον καρπό, τον αστράγαλο, αλλά και σε άλλα σημεία.

Κύμα

Ένα κύμα στο σώμα σας εμπνέει βάθος ψυχής, συναισθήματος, και ενσυναίσθησης. Μπορείτε να το κάνετε γραμμικό ή λίγο πιο περίπλοκο. Συμβολίζει επίσης τη φύση, τη φαντασία, τα όνειρα, και πολλά άλλα. Αν σας αρέσει η θάλασσα, είναι σίγουρα μια ωραία και φινετσάτη ιδέα!

Γατούλα

Λάτρεις των γατιών ενωθείτε! Πηγαίνετε την αγάπη σας για τις γάτες ένα βήμα παραπέρα και κάντε ένα τατουάζ με γάτα. Η γάτα άλλωστε είναι σύμβολο τύχης, μυστηρίου, της μεταθανάτιας ζωής, της κομψότητας, αλλά και της σιωπηλής εξυπνάδας. Σε περίπτωση που έχετε γατούλες ως κατοικίδια, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα τέτοιο τατουάζ προς τιμήν τους!

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε με τους Front Desk Assistants του Sake Tattoo. Γνώρισε τους artists που θα αναλάβουν το tattoo σου και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει.