Το Sake Tattoo Crew ξεχώρισε ξανά στο 16ο Athens Tattoo Convention - Sake Tattoo Crew
18671
post-template-default,single,single-post,postid-18671,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5,elementor-page elementor-page-18671

Το Sake Tattoo Crew ξεχώρισε ξανά στο 16ο Athens Tattoo Convention

Το Sake Tattoo Crew ξεχώρισε ξανά στο 16ο Athens Tattoo Convention

Το Sake Tattoo Crew ήταν για ακόμα μία χρονιά παρόν στη μεγαλύτερη συνάντηση των tattoo lovers. Μαζί με τους 12 tattoo artists του στούντιο, ήμασταν εκεί για να εμπνεύσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν το σποτ μας και να δημιουργήσουμε μοναδικά τατουάζ. 

Το Athens Tattoo Convention έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ της Ευρώπης, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται αποκλειστικά για την εμπειρία του Athens Tattoo Convention και για να γνωρίσουν μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και υποστήριξαν την Sake Tattoo Crew. Ανυπομονούμε για το επόμενο φεστιβάλ και για περισσότερες εκπληκτικές στιγμές μαζί σας!