Τατουάζ στο πόδι: Επίλεξε το σωστό σημείο - Sake Tattoo Crew
16321
post-template-default,single,single-post,postid-16321,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Τατουάζ στο πόδι: Έχεις αποφασίσει σε ποιο σημείο θα το κάνεις;

Είτε πρόκειται για ένα τατουάζ “κάλτσα” ή ένα μικρότερο σχέδιο στον αστράγαλο, είναι βέβαιο πως ένα τατουάζ στο πόδι είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σώμα σου!

Τα τατουάζ στο πόδι επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου σχεδίου και θεωρούνται λιγότερο επίπονα από ότι τα τατουάζ σε άλλα σημεία του σώματος. Επιπλέον, η διαδικασία της επούλωσης είναι λίγο πιο απλή στα πόδια.

Ακόμα, τα τατουάζ σε αυτό το σημείο κρύβονται πολύ εύκολα, τόσο από τον ήλιο όσο και από αδιάκριτα βλέμματα. Φορώντας απλώς ένα παντελόνι προστατεύεις το tattoo σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ή το κρύβεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου αν αυτό απαιτείται.

Πριν όμως αποφασίσεις να κάνεις ένα τατουάζ στο πόδι, διάβασε παρακάτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες που μοιράζονται οι έμπειροι artists του Sake Tattoo Crew.

Τατουάζ στον μηρό 

Θέλεις ένα μεγάλο σχέδιο; Τότε ο μηρός είναι το ιδανικότερο σημείο για αυτό.

Αυτό το σημείο προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια ώστε ο κάθε tattoo artist να δημιουργήσει ένα περίτεχνο σχέδιο με πολλές λεπτομέρειες.

Ένα τατουάζ στο πόδι, και συγκεκριμένα στο μηρό, δε χρειάζεται κάποια περίπλοκη φροντίδα. Μπορείς να φτάσεις το σημείο εύκολα, άρα το σωστό πλύσιμο, η ενυδάτωση, ακόμα και η κάλυψή του μπορεί να γίνει με ευκολία χωρίς να χρειαστεί να σε βοηθήσει κάποιος. Αν επρόκειτο για ένα τατουάζ στην πλάτη, τότε σίγουρα θα χρειαζόσουν βοήθεια στην περιποίησή του!

Τατουάζ στη γάμπα ή την κνήμη

τατουαζ στη κνημη

Αντίστοιχα με το τατουάζ στον μηρό, το κάτω μέρος του ποδιού σου είναι ένα αρκετά ευρύχωρο σημείο που θα μπορέσει να αναδείξει με ευκολία ένα μεγαλύτερο σχέδιο.

Ευτυχώς, κάθε τατουάζ στο πόδι είναι μια πιο ευχάριστη διαδικασία από ότι ένα tattoo σε άλλα σημεία του σώματος για τρεις βασικούς λόγους:

  1. Κάθεσαι ή ξαπλώνεις αναπαυτικά όσο δουλεύει ο tattoo artist.
  2. Τα χέρια σου είναι ελεύθερα για να σκρολάρεις στο κινητό σου ή να διαβάζεις — η ώρα περνάει σα νεράκι!
  3. Δεν είναι τόσο επίπονο σημείο. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο αντέχεις τον πόνο…

Τατουάζ στο γόνατο

Αν είσαι τολμηρός, τότε ένα τατουάζ στο γόνατο θα σου δώσει το edge που ψάχνεις!

Σημαντική προϋπόθεση είναι το να είναι κανείς προετοιμασμένος, αφού σε αντίθεση με άλλα τατουάζ στο πόδι, ένα tattoo στο γόνατο πονάει. Αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχει παχιά στρώση ανάμεσα από το δέρμα σου και την επιγονατίδα. Αν όμως θέλεις να κάνεις ένα τατουάζ που να στολίζει όλο το πόδι, δε γίνεται να αφήσεις το σημείο στο γόνατο κενό. Θα καταστραφεί όλη η ομορφιά.

Ενημερώσου από τον artist του Sake Tattoo Crew που θα αναλάβει το tattoo σου ώστε να προτείνει τρόπους για να μειωθεί ο πόνος ή εναλλακτικές για το σημείο που θα το χτυπήσεις.

Τατουάζ στον αστράγαλο

Όσο κατεβαίνουμε στο πόδι, τόσο μεγαλύτερος θα είναι πιθανότατα ο πόνος αφού το δέρμα έρχεται σχεδόν σε άμεση επαφή με τα κόκαλά σου. Μη σε τρομάζει όμως αυτό!

Η ομορφιά που χαρίζει ένα ντελικάτο τατουάζ στον αστράγαλο είναι μοναδική, σε γυναίκες ή και άνδρες. Δυστυχώς, το σημείο δεν ενδείκνυται για μεγάλα σχέδια, όμως υπάρχουν επιλογές όπως τα micro tattoos, ένα λουλούδι που αγκαλιάζει την καμπύλη του ποδιού, ή το lettering που κάνουν τον αστράγαλο από τα πιο δημοφιλή σημεία για τατουάζ στο πόδι.

Οι tattoo artists του Sake Tattoo Crew θέλουν να σου υπενθυμίσουν πως σε όποιο σημείο και αν επιλέξεις να κάνεις το τατουάζ σου, είναι σημαντικό να αποφύγεις την κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα, να έχεις ξεκουραστεί, αλλά και να βεβαιωθείς πως έχεις κλείσει ραντεβού με τον σωστό καλλιτέχνη για το στυλ τατουάζ που προτιμάς.

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε με τους Front Desk Assistants του Sake Tattoo. Γνώρισε τους artists που θα αναλάβουν το tattoo σου και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει.